Verhuizing

Autoschadeherstel De Koster verhuist naar Oisterwijk

(Foto: Shutterstock)

Autoschadeherstel De Koster in Udenhout verhuist vanaf 1 september naar Oisterwijk. Dat meldt eigenaar Ramon de Koster op Linkedin. 

De nieuwe vestiging is ‘gelukkig niet ver van onze huidige locatie vandaan’, schrijft de Koster. “We gaan een unieke samenwerking aan met Leon Kuypers van Bosch Car Service Oisterwijk / Auto Kuypers. Door onze krachten te bundelen, ontstaat er een mobiliteitscentrum in Oisterwijk waar onze klanten dezelfde uitstekende kwaliteit, maar nóg meer service en mogelijkheden mogen verwachten”.

De Koster schrijft dat het bedrijf op het moment achter de schermen druk bezig is met alle voorbereidingen. “Het nieuwe pand wordt grondig aangepakt en voorzien van de laatste technische snufjes zodat we klaar zijn voor de toekomst. De komende tijd houden we mensen via onze social’s op de hoogte van de voortgang”, aldus de Koster.

Auteur: Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive, Autoschade- en Bandenportaal en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.