Verzekering

Munsterhuis neemt verzekeringsportefeuille van Prorisk over

(foto: Munsterhuis)

Munsterhuis Verzekeringen neemt de verzekeringsportefeuille van Prorisk over. Dat meldt Munsterhuis in een persbericht. Prorisk is een bemiddelaar voor het afsluiten van onder andere (auto) verzekeringen. Het bedrijf levert ook diensten op het gebied van hypotheken, lenen en sparen.

‘Met deze strategische overname verstevigen we onze positie in de verzekeringsmarkt en zetten we een belangrijke stap in het realiseren van onze lange termijnvisie: het bieden van complete, toekomstbestendige verzekeringsoplossingen voor al onze klanten’, aldus Munsterhuis.

Munsterhuis Verzekeringen is onderdeel van Munsterhuis Groep dat eerder dit jaar Autoschade Winterswijk (ASW) overnam. De vijf schadebedrijven van Munsterhuis zijn aangesloten bij schadeketen ASN, dat onlangs werd overgenomen door AAGB. Munsterhuis heeft daarnaast acht dealervestigingen van de merken Jaguar, Land Rover, Renault, Dacia, Alpine en Ferrari.

Onderwerpen: ,

Auteur: Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive, Autoschade- en Bandenportaal en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.