RI&E-manager schadeherstelbedrijven stopt

(Foto: Shutterstock)

De RIE-manager voor carrosseriebedrijven wordt per 1 januari 2024 stop gezet door leverancier Mensely. Bedrijven die een RI&E hebben gemaakt in de RI&E Carrosseriebranche dienen hun gegevens zo snel mogelijk veilig te stellen.

Dat meldt de Bovag. Alle gebruikers met een account in het RIE-Manager systeem zullen hierover per mail worden geïnformeerd. Deze informatie zal worden gestuurd naar het e- mailadres dat bekend is in de RIE-Manager.

Deze maand start Bovag met het inrichten van het nieuwe systeem voor de RI&E Carrosseriebranche, het AMS-systeem. Dat systeem heeft veel overeenkomsten met RIE- Manager. In ieder geval biedt het de functionaliteit die men gewend was, maar het AMS- systeem kan veel meer, aldus Bovag. Zo is het mogelijk onder één account voor meerdere vestigingen de RI&E in te richten en alle vervolgacties in één overzicht te beheren. Ook is het mogelijk om andere collega’s te betrekken bij de RI&E en hen verschillende autorisaties te geven om (in delen van) de RI&E mee te kunnen kijken.

Onderwerpen:

Auteur: Redactie Autoschadeportaal