Cromax sponsort Agoria Solar Team op Bridgestone World Solar Challenge 2019

Het Agoria Solar Team neemt aan de Bridgestone World Solar Challenge 2019 (13-20 oktober) deel met haar BluePoint solar auto. Deze werd vorige maand gepresenteerd tijdens een evenement in Beringen (B).

De BluePoint werd ontworpen en vervaardigd door studenten van de Universiteit van Leuven (B). Hij werd gespoten in het Cromax trainingscentrum in Mechelen (B) in effen wit met twee blauwtinten. Deze werden speciaal door Cromax ontwikkeld om de huisstijlkleuren van de hoofdsponsor Agoria te evenaren. De formules voor deze speciale kleuren zijn beschikbaar in ChromaWeb.

De Bridgestone World Solar Challenge van 2019 is het achtste achtereenvolgende jaar waarin de universiteit van Leuven met een team deelneemt. Cromax, de Silver Partner sinds 2017, werkt sinds 2015 met de studenten samen.
Sinds de laatste World Solar Challenge heeft het team onvermoeibaar gewerkt om het koolstofvezelchassis van de BluePoint te maken en verbeteringen aan te brengen ten opzichte van eerdere deelnames. De auto werd in het Cromax trainingscentrum gespoten met het Cromax’ Ultra Performance Energy System, dat gebruik maakt van maximale energie- en materiaal besparende producten. (Foto: Cromax Belgium)

www.cromax.com/eu/solarteambelgium

www.solarteam.be

www.cromax.nl

Auteur: court-jan

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.