Nieuwe Spies Hecker primer surfacer

Spies Hecker heeft de Permafleet VHS Grundierfüller 4050 ontwikkeld, die bestemd is voor het lakken van bedrijfsvoertuigen.

Grote panelen
Met de nieuwe Permafleet VHS Grundierfüller 4050 kunnen grote panelen en nieuwe onderdelen sneller en VOS-conform worden verwerkt. De tweecomponenten primer surfacer op basis van polyacryl kent een veelzijdige toepassing. Hij is geschikt voor reparaties aan bedrijfsvoertuigen, bouwmachines en landbouwmachines, en voor het herstellen van onderdelen van fabrikanten en industriële items. Zowel standaard nat-in-nat-toepassing en schuren leveren uitstekende resultaten op staal of gepolijst staal.

Snelle droogtijden
Vanwege het hoge vaste stofgehalte kan de nieuwe Permafleet VHS Grundierfüller 4050 efficiënt en snel in grotere laagdikten worden aangebracht. Dit kan worden gecombineerd met drie verschillende VHS-activators en vier verschillende HS-activators voor bedrijven die over een 2K-mengmachine beschikken. De primer surfacer is verkrijgbaar in wit, lichtgrijs en donkergrijs, elk in een praktische verpakking van 10 liter.

Auteur: court-jan

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.