Cromax blanke lak CC6500 verkort doorlooptijd

Cromax komt met de CC6500 High Performance VOC Clear, die snel en gemakkelijk aan te brengen is, een goede verticale stabiliteit heeft, snel droogt en uitstekende hoogglans resultaten oplevert.

Twee lagen
De CC6500 blanke lak is eenvoudig in twee lagen aan te brengen met een korte tussentijdse uitdamptijd. Hij biedt uitstekende benatting van het oppervlak, wat leidt tot een zeer soepele vloeiing. Als aflak is CC6500 High Performance VOC Clear zeer duurzaam en biedt hij bovendien een hoogglans afwerking. Verder hardt hij in slechts 15 minuten uit bij 60°C en als alternatief in 30 minuten bij 40°C. De snelle uithardingstijden betekenen ook dat er zeer snel kan worden gepolijst en gemonteerd.

Activator
Bij de nieuwe blanke lak hoort een bijbehorende activator: AR7505 High Performance Clearcoat Activator. Er is een eenvoudige mengverhouding van 2:1, met toevoeging van 10% AZ9500 High Performance VOC Agent. Deze combinatie zorgt ervoor dat CC6500 High Performance VOC Clear geschikt is voor bijna elke toepassing.

De nieuwe CC6500 High Performance VOC Clear maakt deel uit van het Fast Repair-concept voor kleine reparaties, deuken en krassen, wat de productiviteit verhoogt door vermindering van zowel arbeidstijd als gebruikte materialen.

Auteur: court-jan

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.