Cromax lanceert Sanding Surfacers P742/P746

Cromax introduceert Imron Fleet Line HS Sanding Surfacers P742 / P746. Deze zijn bestemd om oppervlakken van bedrijfsvoertuigen voor te bereiden voor lakwerk.

Grondverf
De Imron Fleet Line HS Sanding Surfacers P742 / P746 is een 2K-grondverf voor het schuren van grote oppervlakken. Dankzij de goede opname van spuitnevel levert de grondverf een glad en duurzaam oppervlak. De Surfacer P742 is gebroken wit en P746 is donkergrijs. Hiermee zijn ze een ideale grondlaag voor Imron Fleet Line 2K aflakken en elke blanke lak van Imron Fleet Line. De grondverf is ook geschikt voor het aankleuren met Imron Fleet Line PowerTints, tot een maximum van 10% op gewicht.

Temperaturen
Imron Fleet Line HS Sanding Surfacers P742 / P746 kan worden gemengd bij een breed scala aan omgevingstemperaturen en toepassingen. Voor de beste resultaten moet de grondverf in twee of drie lagen worden aangebracht voor een optimale dekking met een tussenuitdamptijd van vijf tot tien minuten en een einduitdamptijd van 10 tot 15 minuten. Mengverhoudingen zijn beschikbaar in de productmix tabel op ChromaWeb.

Auteur: court-jan

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.