EGH komt met nieuw lasapparaat Migatronic

De Deense lasapparatenfabrikant Migatronic heeft een nieuw lasapparaat ontworpen voor autoschadeherstellers. Dit meldt importeur Equipment Group Holland.

Automig 300 Pulse
Het gaat om de Migatronic Automig 300 Pulse, naar eigen zeggen het technologisch meest geavanceerde lasapparaat voor het herstellen van auto’s en het opbouwen van carrosserieën. Het apparaat is zeer eenvoudig te bedienen en voldoet aan de normen van autoproducenten voor verbindingsprocessen, waaronder lassen, MIG-solderen, dubbele puls en automatisch stapsgewijs lassen in hoogwaardig staal, koolstof staal, roestvast staal en aluminium.

Lasprogramma’s
De Automig 300 Pulse heeft alle functies en synergetische lasprogramma’s die plaatwerkers bij professionele herstel nodig hebben. Het apparaat is verkrijgbaar als SINGLE-versie, als DUO-versie en als Trio-versie met ruimte voor twee draadrollen van 15 kg in de duo. Ook is het apparaat verkrijgbaar als TRIO-versie met ruimte voor drie draadrollen van 5 kg. Plaatwerkers kunnen eenvoudig overschakelen tussen MIG-lassen en solderen zonder de toorts of draadrollen te verwisselen.

Het bedieningspaneel heeft een grafisch display voor eenvoudige, intuïtieve instelling van parameters. Nadat de gebruiker DC of puls/dubbele puls heeft gekozen en de materiaalsoort draaddiameter en gas heeft ingesteld, selecteert het lasapparaat automatisch het meest geschikte las- of MIG-soldeerprogramma.

Auteur: court-jan

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.