Autoschadehersteller/plaatwerker – ASN Den Bosch

Autoschade Service Den Bosch is een modern en dynamisch autoschadeherstelbedrijf. ASN Den Bosch behoort tot de ASN Groep, een landelijk opererende kwalitatief hoogstaande groep ondernemers in autoschadeherstel. De grote werkplaats is volledig uitgerust met de benodigde apparatuur en gereedschappen, waardoor de nieuwste technieken toegepast kunnen worden. Kijk op onze website; www.asndenbosch.nl
We zijn per direct op zoek naar een vakman:

Autoschadehersteller / Plaatwerker
Tijdens je werkzaamheden ben je in een gezellig team verantwoordelijk voor het de- en monteren, voorbereiden, plaatwerken van verschillende delen. Als vakman ben je gewend aan het leveren van een hoge kwaliteit. Je werkt samen met gemotiveerde collega’s aan schades van verschillende merken om deze snel, vakkundig en met behulp van de laatste reparatietechnieken te herstellen.
Functie-eisen; Bij voorkeur een afgeronde opleiding als autoschade hersteller met enige jaren aantoonbare werkervaring. Daarnaast heb je een klantgerichte en flexibele houding. Zelfstandigheid en doorzettingsvermogen zijn geen onbekende termen voor jou. Ervaring in meerdere merken is een pré.
Spreekt de vacature je aan of wil je meer informatie? Behalve een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij een prettige werksfeer in een enthousiast team. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.
Stuur je info naar ons mailadres, denbosch@asnmail.nl
ASN Autoschade Service Den Bosch, Balkweg 6b, 5232 BD ‘s-Hertogenbosch, of kom even op de koffie.

Auteur: court-jan

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.