Overlander breidt uitlijnprogramma uit met ADAS kalibratiepanelen

Ravaglioli-importeur Overlander in Zeewolde breidt haar uitlijnprogramma uit met ADAS kalibratiepanelen.

Kalibreren
ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) maakt gebruik van camera’s, radars, lichtdetectie, elektromagnetische sensoren en ultrasound, om gevaarlijke situaties te herkennen. Alle huidige- en nieuw te leveren uitlijncomputers van Ravaglioli kunnen met de ADAS kalibratiepanelen nauwkeurig worden afgesteld en gekalibreerd. Het kalibratiebord en de verwisselbare accessoires kunnen als optie gekozen worden bij de Ravaglioli uitlijncomputers. Deze kunnen d.m.v. de meetkoppen van de uitlijncomputer en speciale software worden ingezet.

Voertuigdekking
Het uitlijnprogramma van Ravaglioli heeft een grote voertuigdekking van alle merken personenauto’s. Via verwisselbare accessoires geeft het systeem stap-voor-stap aan welke onderdelen waar geplaatst moeten worden.
Het ADAS Kalibratiesysteem is tevens als stand-alone unit verkrijgbaar en via een tablet met alle benodigde software en Touch Screen te bedienen en uit te lezen.

Eerder dit jaar werd het uitlijnprogramma van Ravaglioli al aangevuld met het shoot&go kenteken herkenningsprogramma dat via een foto van de kentekenplaat automatisch de afstelgegevens van het desbetreffende voertuig selecteert.

Tags:

Auteur: court-jan

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.