Rupes lanceert nieuwe generatie wollen Polijstpads

Ruper willen polijstpadsRupes lanceert de nieuwe generatie wollen Polijstpads, passende bij de laatste Rupes BigFoot noviteiten (waaronder de LH19E en de Mille LK900). Dit meldt importeur WSB Finishing Equipment.

Optimale poetsresultaten
De nieuwe wollen Polijstpads bieden optimale poetsresultaten door minder druk op de machines. Deze vernieuwde pads passen op alle excentrische polijstmachines, waaronder de nieuwe polijstmachine met tandwielaandrijving Rupes BigFoot Mille LK900. De vorm en het gewicht van de pads zijn geoptimaliseerd om maximaal te presteren in combinatie met de RUPES polijstmachines.

Natuurlijke vezels
De gebruikerskant van de wollen pad is gemaakt van 100% natuurlijke vezels, bevestigd aan een steunplaat van polyester. De steunplaat is bevestigd op een foampad (blauw of geel) met een open celstructuur. De padsreeksen bieden bescherming tegen onopzettelijk contact tussen de steunplaat en het werkoppervlak. De polijstkracht van de wollen pads is hoger dan die van de traditionele foampads.

Er zijn twee reeksen wollen polijstpads verkrijgbaar, een zachte/fijne met geel wol en een medium met blauw wol. De nieuwe wollen pads zijn verkrijgbaar in verschillende groottes van 40 mm tot 170 mm en verschillende diktes, zodat er voor ieder apparaat in het gamma een passende variant beschikbaar is.

Auteur: court-jan

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.