Nieuwe Rupes polijstmachine Bigfoot LH 19E

Rupes BigfootRupers komt met de nieuwe roterende polijstmachines Bigfoot LH 19E. Dit laat WSB Finishing Equipent weten.

Licht gewicht
De nieuwe polijstmachine is voorzien van een motor met een hoog koppel. Het design is compact heeft een lichte behuizing. Dankzij het lichtgewicht en het krachtige design is de LH 19E de ultieme roterende polijstoplossing voor talloze industrieën, zoals autodetailing, autoschadeherstel, scheepvaart enz.

Verschillende hoeken
Dankzij de anti-vibratiehandgreep, standaard geïntegreerd in de LH 19E, kunnen de gebruikers de polijstmachine onder verschillende hoeken stevig vasthouden. Het materiaal van de soft grip en het unieke design absorberen en verdrijven de trillingen om het comfort van de gebruiker te verbeteren en delicate oppervlakken te beschermen tegen beschadiging. De polijstmachine kan ook uitgerust worden met een soft grip zijhandgreep om de trillingen tijdens het polijsten te verminderen en de polijstmachine comfortabel te kunnen sturen.

De Rupes is voorzien van een lang snoer van 9 meter. Hij kan gebruikt worden in combinatie met 3 verschillende polijstschijven met een diameter van 125, 150 en 165 mm.

Auteur: court-jan

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.