1e Schadehersteller – ABS Keuter, Oosterwolde

Wij zoeken per direct een:

1e Schadehersteller

Als schadehersteller ben je verantwoordelijk voor het uitdeuken en richten van de carrosserie van de auto. Jij zorgt er voor dat de auto na herstel weer voldoet aan de fabrieksspecificaties qua constructie, maatvoering èn veiligheid. Met behulp van gemotiveerde en goed opgeleide collega’s en alle benodigde hightech apparatuur werk je aan de beste èn meest efficiënte reparatie. Kortom, een echte vakman met teamspirit.

Wij vragen

  • Diploma 1e schadehersteller of aantoonbare ervaring
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Collegiale en coöperatieve instelling, teamspeler
  • Flexibele instelling
  • Ervaring met aluminium- en kunststofherstel is een pré

Wij zijn
ABS Autoherstel Keuter heeft zich in de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot een full-service herstelbedrijf voor autoschade aan personen- en lichte bedrijfsauto’s. Met ons team van 8 mensen herstellen we ca. 1.250 auto’s per jaar. Naast onze passie voor auto’s staan de mensen, klanten, relaties én medewerkers, centraal.

Reageren?
Stuur je CV en motivatie naar karel.jongerling@abskeuter.nl of neem contact op met Karel Jongerling en/of Arnold Keuter 0516-512637.

Wij bieden
Een afwisselende functie in een informele, collegiale en plezierige werkomgeving. We bieden gelegenheid om opleidingen te volgen en je verder te ontwikkelen.
ABS Keuter
Buurstede 21
8431 NA Oosterwolde

Auteur: court-jan

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.