Nieuwe Cromax AM22 Pure Blue

Cromax blanke lakCromax voegt een nieuw hoogchromatisch, transparante tint voor de blanke lak toe aan zijn programma 100 ml flessen voor gebruik in speciale OEM-kleuren.

Lexus 8X1 RC
De nieuwe AM22 Pure Blue biedt een transparante, groenblauwe en een rode kleur, afhankelijk van de hoek van waaruit je kijkt. Hij wordt gebruikt voor het overspuiten van Sapphire Blue, die wordt toegepast op de Lexus 8X1 RC die een hoogchromatische blauwe tint vereist in de blanke lak.

Transparant
De AM22 Pure Blue is volgens Axalta speciaal ontwikkeld voor het herstellen van de trendy transparante blauwen kleur. De tint bevat het pigment in een speciale dispersie die een zeer hoge zuiverheid biedt. De 100 ml flesjes zijn een goede oplossing als de spuiter slechts enkele druppels moet toevoegen aan de blanke lak. De nieuwe tint is geschikt voor gebruik op Cromax Basecoat en Cromax Pro Basecoat, voor zowel uni als effect hersteltoepassingen.

De formule voor de Lexus 8X1 RC met de nieuwe AM22 Pure Blue, is beschikbaar via ChromaWeb, de webgebaseerde kleurenzoek- en productmanagementsoftware van Cromax.

Auteur: court-jan

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.