Mirka vernieuwt elektrische handpalm schuurmachine van Deros

Impact_schuurtechniek_nov 2016_DEF.inddImbema Rhiwa introduceert de vernieuwde Mirka Deros elektrische handpalm schuurmachine.

MyMirka
De nieuwe Deros bevat een ingebouwde trillingssensor met bluetooth connectie waardoor verbinding met de telefoon of tablet kan worden gemaakt. Met de MyMirka app is vervolgens het gebruik, de slijtage, de realtime snelheid en schuurintensiteit te zien. Hierdoor heeft de gebruiker nog meer controle en inzicht in het verbruik en status van de Deros schuurmachine.

Trillingsniveau
De Mirka’s Tool Vibration indicator meet het trillingsniveau en toont deze op een kleur gesorteerde schaal. Bovendien wordt de snelheidsweergave gevisualiseerd in een afzonderlijke grafiek. Wanneer het trillingsniveau boven de Europese grenswaarde komt geeft de Mirka app adviezen om de trillingen te verlagen, zoals het aanpassen van de schuurdruk of snelheid.

De Mirka Deros is een gebruiksvriendelijke lichtgewicht elektrische handpalm schuurmachine zonder koolborstels en transformator. Het gewicht is 1 kg en de hoogte 9,6 cm. Dankzij de ingebouwde koolborstelvrije motor is de prestatie vergelijkbaar met een conventionele 500 W elektrische schuurmachine.

Auteur: court-jan

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.