Nieuwe doe-het-zelf garage en spuiterij

In Rotterdam is Johan Oorbeek van start gegaan met KeyCars, een doe het zelf garage en spuiterij die zich voornamelijk ook richt op het groeiende aantal ZZP-ers in de branche. "Die wel de kennis, maar niet de locatie hebben", stelt hij. "Maar ook voor schadeherstelbedrijven en spuiterijen met een incidenteel capaciteitsprobleem." Zij hebben er de beschikking over 6 schuurwerkplekken en een Elpo-spuitcabine. Zowel de spuitcabine als de werkplekken zijn per uur/dagdeel of een langere termijn te huur. KeyCars werkt met Standox Standohyd-lak. Tevens beschikt KeyCars over 2 2-koloms en 2 4-koloms hefbruggen en een bandendé- en monteerapparaat, een bandenbalanceerapparaat, lasapparatuur en een aantal compleet uitgeruste gereedschapkarren.

Auteur: court-jan

2 reacties op “Nieuwe doe-het-zelf garage en spuiterij”

Rens|23.05.24|17:07

Goeiemiddag,

Ik heb een vraag, wij willen onze caravan verven.
Wat is de huur van een plek bij u in de garage voor 2 dagen

Sander F.|01.08.24|23:36

Ik weet niet of je antwoord krijgt. Dit bericht/artikel is van 2020.
Ja, ik dacht eerst ook dat het recent was, omdat ik je bericht bij de recente reacties zag staan, ik d8: mooi, een nieuw DHZ garage, dat kan misschien van pas komen..

Ik kwam van dit bedrijf wel een tarieflijst uit 2009 tegen, via de Caddilac club/forum. 😉
http://www.cadillacclub.nl/wordpress/wp-content/uploads/2014/04/TheStandard42009-kaal.pdf

In 2009 kostte een sleutelplaats 80 euro per dag en de spuitcabine 70 euro per uur, inclusief afplakmateriaal. Suc6 gewenst.